Nederlands  Jouw moedertaal staat ingesteld op Dutch Selecteer je moedertaal 

Leer Spreken Iers Gallisch

Leert Iers Gallisch Iers Gallisch | Leer Vreemde Talen | Leer Iers Gallisch | Iers Gallisch Docenten Taal | Iers Gallisch Taaluitwisselingspartners

Leer Spreken Iers Gallisch Taal


Phrasebase biedt een verscheidenheid van taalapplicaties om je te helpen spreekvaardigheid in een taal te krijgen. Hier is een begrijpbaar overzicht hoe Phrasebase je kan helpen bij het leren van het Iers Gallisch.
Iers Gallisch Gratis Lidmaatschap

Leer Spreken Iers Gallisch TaalIers Gallisch - Discussies

Stel vragen, krijg antwoorden. Neem deel aan gesprekken, spelletjes en discussies omtrent de taal en cultuur waarin je bent geïnteresseerd op het Phrasebase discussie forum.

Leer Spreken Iers Gallisch TaalIers Gallisch - Leraren en Begeleiders

Maak contact met andere Phrasebase leden die jou via Skype of een andere gratis chat applicatie online taallessen kunnen geven.

Leer Spreken Iers Gallisch TaalIers Gallisch - Taaluitwisselingspartners

Maak contact met andere Phrasebase leden, waarbij je elkaar helpt om je doeltaal te leren, waarbij je gebruik kunt maken van Skype.

Leer Spreken Iers Gallisch TaalIers Gallisch - Gepersonaliseerd Woordenschat

Creëer je eigen gepersonaliseerde lijst van 500 woorden, vertaald in de taal die je aan het leren bent, om je te helpen een woordenschat uit je hoofd te leren.

Leer Spreken Iers Gallisch TaalIers Gallisch - Gepersonaliseerd Zinnenboek

Deze Phrasebase pagina stelt je in staat een gepersonaliseerd online zinnenboek aan te maken. Deel dit met anderen en bekijk en oefen met de zinnenboeken die zij aan maken.

Leer Spreken Iers Gallisch TaalIers Gallisch - Uit Het Hoofd Leer Quiz

De Leer-Uit-Je-Hoofd applicatie van Phrasebase is een zelf-quiz, die je helpt om kernwoorden en zinnen uit je hoofd te leren en je zo helpt om spreekvaardigheid in de volgende taal te krijgen: Iers Gallisch.