Nederlands  Jouw moedertaal staat ingesteld op Dutch Selecteer je moedertaal 

Leer Spreken Litouws

Leert Litouws Litouws | Leer Vreemde Talen | Leer Litouws | Litouws Docenten Taal | Litouws Taaluitwisselingspartners

Leer Spreken Litouws Taal


Phrasebase biedt een verscheidenheid van taalapplicaties om je te helpen spreekvaardigheid in een taal te krijgen. Hier is een begrijpbaar overzicht hoe Phrasebase je kan helpen bij het leren van het Litouws.
Litouws Gratis Lidmaatschap

Leer Spreken Litouws TaalLitouws - Discussies

Stel vragen, krijg antwoorden. Neem deel aan gesprekken, spelletjes en discussies omtrent de taal en cultuur waarin je bent geïnteresseerd op het Phrasebase discussie forum.

Leer Spreken Litouws TaalLitouws - Leraren en Begeleiders

Maak contact met andere Phrasebase leden die jou via Skype of een andere gratis chat applicatie online taallessen kunnen geven.

Leer Spreken Litouws TaalLitouws - Taaluitwisselingspartners

Maak contact met andere Phrasebase leden, waarbij je elkaar helpt om je doeltaal te leren, waarbij je gebruik kunt maken van Skype.

Leer Spreken Litouws TaalLitouws - Gepersonaliseerd Woordenschat

Creëer je eigen gepersonaliseerde lijst van 500 woorden, vertaald in de taal die je aan het leren bent, om je te helpen een woordenschat uit je hoofd te leren.

Leer Spreken Litouws TaalLitouws - Gepersonaliseerd Zinnenboek

Deze Phrasebase pagina stelt je in staat een gepersonaliseerd online zinnenboek aan te maken. Deel dit met anderen en bekijk en oefen met de zinnenboeken die zij aan maken.

Leer Spreken Litouws TaalLitouws - Uit Het Hoofd Leer Quiz

De Leer-Uit-Je-Hoofd applicatie van Phrasebase is een zelf-quiz, die je helpt om kernwoorden en zinnen uit je hoofd te leren en je zo helpt om spreekvaardigheid in de volgende taal te krijgen: Litouws.