Nederlands  Jouw moedertaal staat ingesteld op Dutch Selecteer je moedertaal 

Leer Spreken Roemeens

Leert Roemeens Roemeens | Leer Vreemde Talen | Leer Roemeens | Roemeens Docenten Taal | Roemeens Taaluitwisselingspartners

Leer Spreken Roemeens Taal


Phrasebase biedt een verscheidenheid van taalapplicaties om je te helpen spreekvaardigheid in een taal te krijgen. Hier is een begrijpbaar overzicht hoe Phrasebase je kan helpen bij het leren van het Roemeens.
Roemeens Gratis Lidmaatschap

Leer Spreken Roemeens TaalRoemeens - Discussies

Stel vragen, krijg antwoorden. Neem deel aan gesprekken, spelletjes en discussies omtrent de taal en cultuur waarin je bent geïnteresseerd op het Phrasebase discussie forum.

Leer Spreken Roemeens TaalRoemeens - Leraren en Begeleiders

Maak contact met andere Phrasebase leden die jou via Skype of een andere gratis chat applicatie online taallessen kunnen geven.

Leer Spreken Roemeens TaalRoemeens - Taaluitwisselingspartners

Maak contact met andere Phrasebase leden, waarbij je elkaar helpt om je doeltaal te leren, waarbij je gebruik kunt maken van Skype.

Leer Spreken Roemeens TaalRoemeens - Gepersonaliseerd Woordenschat

Creëer je eigen gepersonaliseerde lijst van 500 woorden, vertaald in de taal die je aan het leren bent, om je te helpen een woordenschat uit je hoofd te leren.

Leer Spreken Roemeens TaalRoemeens - Gepersonaliseerd Zinnenboek

Deze Phrasebase pagina stelt je in staat een gepersonaliseerd online zinnenboek aan te maken. Deel dit met anderen en bekijk en oefen met de zinnenboeken die zij aan maken.

Leer Spreken Roemeens TaalRoemeens - Uit Het Hoofd Leer Quiz

De Leer-Uit-Je-Hoofd applicatie van Phrasebase is een zelf-quiz, die je helpt om kernwoorden en zinnen uit je hoofd te leren en je zo helpt om spreekvaardigheid in de volgende taal te krijgen: Roemeens.