Nederlands  Jouw moedertaal staat ingesteld op Dutch Selecteer je moedertaal 

Leer Spreken Tagaloog

Leert Tagaloog Tagaloog | Leer Vreemde Talen | Leer Tagaloog | Tagaloog Docenten Taal | Tagaloog Taaluitwisselingspartners

Leer Spreken Tagaloog Taal


Phrasebase biedt een verscheidenheid van taalapplicaties om je te helpen spreekvaardigheid in een taal te krijgen. Hier is een begrijpbaar overzicht hoe Phrasebase je kan helpen bij het leren van het Tagaloog.
Tagaloog Gratis Lidmaatschap

Leer Spreken Tagaloog TaalTagaloog - Discussies

Stel vragen, krijg antwoorden. Neem deel aan gesprekken, spelletjes en discussies omtrent de taal en cultuur waarin je bent geïnteresseerd op het Phrasebase discussie forum.

Leer Spreken Tagaloog TaalTagaloog - Leraren en Begeleiders

Maak contact met andere Phrasebase leden die jou via Skype of een andere gratis chat applicatie online taallessen kunnen geven.

Leer Spreken Tagaloog TaalTagaloog - Taaluitwisselingspartners

Maak contact met andere Phrasebase leden, waarbij je elkaar helpt om je doeltaal te leren, waarbij je gebruik kunt maken van Skype.

Leer Spreken Tagaloog TaalTagaloog - Gepersonaliseerd Woordenschat

Creëer je eigen gepersonaliseerde lijst van 500 woorden, vertaald in de taal die je aan het leren bent, om je te helpen een woordenschat uit je hoofd te leren.

Leer Spreken Tagaloog TaalTagaloog - Gepersonaliseerd Zinnenboek

Deze Phrasebase pagina stelt je in staat een gepersonaliseerd online zinnenboek aan te maken. Deel dit met anderen en bekijk en oefen met de zinnenboeken die zij aan maken.

Leer Spreken Tagaloog TaalTagaloog - Uit Het Hoofd Leer Quiz

De Leer-Uit-Je-Hoofd applicatie van Phrasebase is een zelf-quiz, die je helpt om kernwoorden en zinnen uit je hoofd te leren en je zo helpt om spreekvaardigheid in de volgende taal te krijgen: Tagaloog.