Româna  Limba nativă setată este Romanian Alege limba nativă  

Învaţă să vorbeşti Engleza

Limba de învăţat Engleza Engleza | Învăţarea limbii străine | Învăţaţi Engleza | Engleza Profesori | Engleza Parteneri de schimb lingvistic

Învaţă să vorbeşti Engleza Limba


Phrasebase oferă o varietate de metode de învăţare a unei limbi pentru a ajunge la un nivel de conversatie înalt. Puteţi vedea o imagine de ansamblu a acestor metode de învăţare. Engleza.
Engleza Statut gratuit de membru

Învaţă să vorbeşti Engleza LimbaEngleza - Discuţii

Pune întrebări, dă răspunsuri. Poartă conversaţii, discută şi exersează prin jocuri. Află deespre limba şi cultura ţărilor care te interesează. Toate acestea în Forum.

Învaţă să vorbeşti Engleza LimbaEngleza - Profesori şi îndrumători

Vă puteţi conecta cu profeori care predau în clase virtuale sau private, sesiuni online via Skype sau altă aplicaţie video.

Învaţă să vorbeşti Engleza LimbaEngleza - Parteneri de schimb lingvistic

Întâlniţi parteneri de schimb lingvistic şi vă puteţi ajuta unul pe celalalt folosind Skype.

Învaţă să vorbeşti Engleza LimbaEngleza - Dictionar personalizat

Creaza propria lista personala de 500 de cuvinte in limba pe care vrei s-o inveti pentru a te ajuta la memorarea acestora

Învaţă să vorbeşti Engleza LimbaEngleza - Dicţionar personalizat

Secţiunile Phrasebase vă permite să vă creaţi un dicţionar frazeologic online, să împartăşiţi cu alte persoane în timp ce vizualizaţi şi exersaţi dicţionarele create de aceştia.

Învaţă să vorbeşti Engleza LimbaEngleza - Aplicatia de memorare

Aplicaţia de memorizare este un instrument care te ajută să memorezi cuvinte şi expresii în efortul de obţinere a nivelului conversaţional Engleza.